Diversen
Diversen incl.: Vruchtenjams, marmelade, boter, kruidkoek etc.
Read MoreDiversen incl.: Vruchtenjams, marmelade, boter, kruidkoek etc.
Read MoreKaassoorten incl.: Boeren Gouda kaas, Roomkaas, Edammer kaas.
Read MoreVleeswaren incl.: Warme ribbetjes, zure zult, gekookt spek, licht gerookte en gekookte ham, rauwe ham.
Read MoreRuitjesmik is wit brood in bolvorm. Met een scherp mesje is voor het bakken een ruitjesvorm in het brood gesneden. Vandaar ook de naam.
Read MoreEen licht soort roggebrood, omdat er naast roggemeel ook tarwemeel in verwerkt is.
Read MoreAnijsbrood is een brood met royale toevoeging van boter en eieren waarin ook anijszaad is verwerkt. Het is een specialiteit van West-Brabant, vooral van Roosendaal en omgeving.
Read MoreKlontjesmik is het Brabants suikerbrood. De naam maakt al duidelijk dat in het deeg een hoeveelheid kleine klontjes suiker wordt verwerkt.
Read MoreDe bekendste broodspecialiteit van Brabant. Ze werden vroeger in ieder gezin zelf gebakken. Vooral tijdens de Vastenavond en met Kerstmis worden er grote aantallen worstenbroodjes gegeten.
Read MoreHoewel geen echt broodprodukt, horen gele eierkoeken traditioneel bij de Brabantse koffietafel.
Read MoreFlorastraat 90
4613 CT
Bergen op Zoom
T: +31 (0) 164 23 14 99
M: +31 (0) 6 50 23 65 06
E: info@terheijdentraiteurs.nl