Corne van Terheijden - Terheijden Traiteurs Catering Bergen op Zoom

TERHEIJDEN TRAITEURS VERZORGT UW CATERING GEHEEL OP MAAT!

  
Terheijden Traiteurs – Catering Bergen op Zoom en omgeving

  
Met Terheijden Traiteurs is uw catering altijd perfect geregeld. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat de catering perfect aansluit op al uw wensen. Uw feest, evenement, bruiloft of zakelijke bijeenkomst wordt niet alleen een succes maar ook een culinaire belevenis.
 

Corne van Terheijden - Terheijden Traiteurs Catering Bergen op Zoom

Onze missie

Sinds 1989

Uw wens is onze missie

Sinds 1989

 
Al sinds 1999 is familiebedrijf Terheijden Traiteurs (voorheen ‘Traiteur Troost’) een begrip in Bergen op Zoom en omgeving. Door onze jarenlange ervaring in kleine en grote cateringprojecten weten wij als geen ander waar het bij catering om draait.
 
“Niets is ons te gek”
 
De kracht zit hem in de persoonlijke aanpak. Uw wens is onze missie. De grenzeloze gastvrijheid in combinatie met onze culinaire, ambachtelijke producten zorgen voor een uniek aanbod. Of het nu gaat om een eenpersoonsdiner of een grote cateringklus, niets is ons te gek.

Missie - Terheijden Traiteurs Catering Bergen op Zoom

Onze diensten

Wat mogen wij voor u betekenen?

Onze diensten

Uw catering altijd perfect geregeld

 
Wij bieden u een breed aanbod aan diverse diensten. Wij hebben ervaring in het verzorgen van uitleenlopende catering diensten voor iedere gelegenheid. Van eenpersoonsdiners tot grote partijen, wij regelen het voor u.